Την Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018, Το Half Note Jazz Club υποδέχτηκε τον Παναγιώτη Πετράκη σε μία εναλλακτική παρουσίαση του πρώτου λογοτεχνικού βιβλίου του «Να το πεις της νύχτας σου»


Ένα μυθιστόρημα με αστυνομική πλοκή που εκτυλίσσεται στα χρόνια της ευτυχίας και της απώλειας με την τυχαιότητα και τη συντροφικότητα να καθορίζουν τη ζωή.

«Μια νύχτα στην Ελλάδα του 1998. Στην περίοδο της αμέριμνης απόλαυσης, ένας ανθρωπιστής και τυπικός εκπρόσωπος της μεσαίας τάξης δολοφονείται άγρια. Η πολύτιμη συλλογή γραμματοσήμων του χάνεται. Ο αστυνόμος Βελλής βάζει ως σκοπό της ζωής του την εξιχνίαση του φόνου αν και τα στοιχεία που έχει στα χέρια του για αυτόν είναι ελάχιστα

Ο συγγραφέας Χρήστος Χρυσόπουλος συζήτησε με τον Παναγιώτη Πετράκη επί σκηνής και πάνω από 200 παρευρισκόμενοι παρακολούθησαν το χρονικό της σύλληψης και  συγγραφής του βιβλίου μέσα από ένα ζωντανό διάλογο μεταξύ των δύο συγγραφέων.

Οι ηθοποιοί Βασίλης Βασιλάκης και Μαρία Τζάνη ενσάρκωσαν 2 κεντρικούς ήρωες του βιβλίου σε ένα μικρό θεατρικό στιγμιότυπο. Πρόκειται για μία σκηνή στο Σάο Πάολο όπου ο δολοφόνος συστήνεται σε μια από τις πρωταγωνίστριες του μυθιστορήματος, στο bar ενός ξενοδοχείου.


Τις σκοτεινές εικόνες από Βραζιλία ακολούθησαν οι ήχοι ενός πορτογαλικού fado από το συγκρότημα Sugahspank! & The Swing Shoes που κράτησαν την υπόλοιπη βραδιά με ήχους jazz, gypsy swing και παραδοσιακής μουσικής.

Εκτός από τους αναγνώστες του μυθιστορήματος, στην παρουσίαση παρευρέθησαν Ακαδημαϊκοί, δημοσιογράφοι από τον Τύπο και ειδικοί του βιβλίου από έγκριτα ηλεκτρονικά sites με αντικείμενο τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό.


Φωτογραφία από: Φ. Μούρτος και Α. Μπούμπουλη

Φωτογραφία από: Φ. Μούρτος και Α. Μπούμπουλη

Φόρμα παραγγελίας

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στο τηλέφωνο +30 6942475636


Τροπός παράδοσης: ACS
Δωρεάν αποστολή εντός 4-5 εργάσιμων ημερών.

Τρόπος Πληρωμής: Αντικαταβολή
Η τιμή συμπεριλαμβάνει τα έξοδα αντικαταβολής.
Η απόδειξη θα σας σταλεί μαζί με το βιβλίο.
Na to peis ths nuxtas sou image

Να το πεις της νύχτας σου

ISBN: 978-618-5289-17-1
Συγγραφέας: Παναγιώτης Πετράκης
Αριθμ. Σελίδων: 463
Αρχική Τιμή: 19 €
Τελική Τιμή για online παραγγελίες: 17 € (δωρεαν τα έξοδα αποστολής)